Om webbplatsen

Innehåll

Webbplatsens huvudsakliga mål är att sprida information om Sannings- och försoningskommissionen för tornedalingar, kväner och lantalaiset.

Innehållet på den här webbplatsen utgörs till största delen av information om Sannings- och försoningskommissionen och om kommissionens uppdrag och arbete. På webbplatsen finns även information om aktiviteter och kontaktinformation.

Webbläsare och plattformar

Webbplatsen är utformad så att den ska stödja de vanligast förekommande webbläsarna (för dator, surfplatta och mobiltelefon) och är responsiv. Använd alltid senaste version av de mest vanliga webbläsarna för bästa upplevelse. Däribland:

  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Google Chrome
  • Firefox

Webbplatsen använder verktyget WordPress för publicering och innehållshantering.

Upphovsrätt

Om inget annat anges, får innehållet på webbplatsen användas fritt, förutsatt att källan alltid anges. Sannings- och försoningskommissionen står bakom all information som finns på webbplatsen. Sannings- och försoningskommissionen tar inte ansvar för innehållet i andra myndigheters och organisationers webbplatser som länkas till.

Kontakt

Behöver du hjälp att hitta det du söker eller har svårt att använda webbplatsen är du välkommen att kontakta oss. Vi tar tacksamt emot
synpunkter eller idéer som kan hjälpa oss att förbättra den här webbplatsen.