Ordförande Elisabet Fura

Välkommen på uppstartsmöte!

Kommissionens ordförande Elisabet Fura bjuder in till uppstartsmöten.

Tisdagen den 20 oktober i Pajala börjar våra viktiga uppstartsmöten. Efter en period av förberedelser ser jag och mina medarbetare i kommissionen fram emot att få bjuda in till samtal om uppdraget och det kommande arbetet.

För mig är det viktigt att kommissionens arbete bedrivs transparent och i kontinuerlig dialog med minoriteten. Min förhoppning är att uppstartsmötena kan bli starten på en gemensam process där alla känner att de kan bidra med sina erfarenheter och sin historia.

I samband med att uppstartsmötena drar igång lanserar vi också vår webbplats där ni kan läsa mer om vårt uppdrag och följa vårt arbete. Jag hoppas att ni kommer att gilla den! Tveka inte att höra av er om ni har synpunkter på innehållet eller om ni saknar något.

Varma hälsningar Elisabet Fura, ordförande